Du har eget kontor. Eget kontor betyder att du har ansvar för byggnaden och att allt fungerar praktiskt. Du sparar både tid och pengar genom att arbeta på ett coworking-ställe. Det enda som du behöver fokusera på är att driva ditt företag.

Hitta kontor i Stockholm

Det är många som tänker att de sparar tid och pengar genom att arbeta hemifrån. Ibland är det sant, men inte alltid. Sanningen är att du ofta arbetar mindre effektivt, har svårare att få kunder, hitta samarbetspartners och få smart input. Du och ditt företag kan lätt halka efter. Inget företag är en egen ö, utan kan bara utvecklas tillsammans med kunder och andra företag. Vara en del av branschen. Om du bor i Stockholm kommer du kunna utveckla ditt företag mycket snabbare och mer effektivt genom att satsa på ett kontorshotell. Du möter andra företagare, har kundmöten i en snygg och professionell miljö och arbetar mer effektivt när det finns en tydlig skillnad mellan arbete och fritid. Förutom att du inte behöver bry dig om själva byggnaden. Du hittar ditt coworking space Stockholm på Workaround som har över 470 coworking spaces som du kan välja mellan.

Mindre stress

En stor fördel med att hyra kontor eller stol som företagare är att du inte ansvarar för själva byggnaden. Du behöver vare sig bry dig om städning, brandregler, om mögelskador eller lägga undan pengar för att kunna renovera byggnaden. Kontorshotellet är ansvarigt för allt praktiskt, inklusive att fönstren alltid är pustade, papperskorgarna är tömda och att internet fungerar. Du har också tillgång till teknisk utrustning som blir väldigt dyr att köpa in. Ska du hålla en presentation för en kund eller samarbetspartner? Hålla i en workshop eller konferens? Då hittar du enkelt ett rum i passande storlek och med den senaste digitala tekniken. Strular chromecasting är det Workaround som fixar problemet, inte du. Genom att överlåta så mycket praktiskt som möjligt till en extern part kommer du garanterat stressa mindre.

Skillnaden mellan fritid och arbete

Som företagare kan det vara svårt att skilja mellan fritid och arbete. Särskilt om du gillar ditt jobb. Det i sig är ett god anledning att inte jobba hemifrån eller från en byggnad som du ansvarar för. Du kommer uppleva större skillnad mellan fritid och arbetsliv. Det gör dig både piggare, är bättre för familjerelationerna och du blir mer kreativ.

galore